T: 06-21685959

Module: Body & Mind

Concentratie, balans, zelfvertrouwen, uitdagingen en samenwerking met de baas. Dat zijn de basisprincipes van deze 2-daagse module. Balanstraining en concentratieoefeningen kunnen een geweldige aanvulling zijn om een hond (terug) in conditie te krijgen, naast massage. Met oefeningen die leuk zijn voor baas en hond, krijg je een goede motivatie en grotere betrokkenheid van de baas bij je behandelplan.

Maar hoe leer je een hond balansoefeningen aan? Welke balansoefeningen zijn geschikt voor welke honden? Hoe maak je er een leuke en uitdagende training van voor zowel hond als baas? Welke materialen zijn hiervoor geschikt? En hoe leer je dit alles aan je klant? In deze actieve module leer je hoe je balanstraining en concentratietraining in je praktijk kunt toepassen, of hoe je het naast je massage kunt gebruiken. Je krijgt volop ideetjes hoe je zowel met professionele materialen als met ‘huis-tuin- en keukenmateriaal’ oefeningen op maat kunt aanbieden, en zelfs hoe je een lespakket kunt opbouwen.

Er is aandacht voor body & mind-oefeningen voor de pup, voor de puber, voor de volwassen hond, voor de senior, maar ook voor de hond met specifieke klachten met het oog op revalidatie. Naast theorie is er veel ruimte voor praktijk.

Deze module is een keuzemodule voor studenten aan de opleiding tot Kynologisch Massagetherapeut, maar is ook geschikt voor masseurs die willen leren hoe ze meer kunnen halen uit hun behandeling.

Prijs: € 250,- incl uitgebreid lesmateriaal, lunch en certificaat.

Vul het inschrijfformulier in of vraag meer informatie aan via info@dogsinshape.nl

Sluit Menu