T: 06-21685959

Module: Reiki II

Reiki is behalve de energie ook een systeem van natuurlijk genezen en persoonlijke bewustwording. Tijdens deze 2-daagse module verdiep je je meer in werken met energie, door middel van handoplegging en gerichte intentie. Honden zijn heel gevoelig voor deze manier van werken, en het geeft ze een diepe ontspanning.

Reiki kent drie verschillende graden. Bij Dogs in Shape & KynoCompleet kun je het gehele traject tot Reiki Master in 3 fases volgen. De 3 modules zijn keuzemodules voor iedereen die de opleiding tot Kynologisch Massagetherapeut volgt, maar ze zijn ook los te volgen zonder in te schrijven voor het therapeuttraject. Je moet Reiki I gevolgd hebben voor deze module.

Met de inwijding en de lessen die bij deze graad horen, krijg je de beschikking over een aantal (symbolische) sleutels, die de grenzen van het bereik van Reiki opheffen. Je kunt Reiki op afstand gaan geven. Dit om ervaringen uit het verleden te verzachten en een heldere blik te krijgen. Dit helpt heel erg om trauma’s te verwerken en verdriet een plekje te geven. Je kunt ook zorgen om de toekomst wegnemen. Met Reiki II vergroot je je hoeveelheid energie, de intensiteit ervan neemt toe. De tweede graad werkt voornamelijk op het mentale, emotionele deel en het gedragsleven. Niet alleen van degene die je behandelt, maar ook voor jezelf.

Aan het einde van de 2e lesdag ontvang je de traditionele inwijding voor Reiki II.

Locatie: Oosteind (NBr)
Prijs: € 250,- incl lesmateriaal, lunches en certificaat
Vul het inschrijfformulier in of vraag meer informatie aan viainfo@dogsinshape.nl

                                                                                 

Sluit Menu