T: 06-21685959

“Een gezonde geest in een gezond lichaam; zowel hond als mens fysiek en mentaal vitaal”

Startend met Certified Massage Practitioner en mogelijkheden om te studeren tot Certified Massage Therapist (Allround, Sport & Shiatsu)! Een unieke opleiding waarbij de hond en de mens achter de hond staan hierbij centraal. Met diverse deskundige verdiepingen, onder andere op het gebied van gedrag, Oosterse behandelwijzen, Natuurgeneeskunde, training: mentale en fysieke activiteiten voor de hond, maar ook met nieuwe en uitdagende activiteiten voor het team van hond en baas samen!

Door middel van een afgewogen mix van theorie en praktijk kynologische masseurs opleiden die in staat zijn om zorgvuldig, met kennis, en met respect voor het dier een hond te masseren. Dit doen we door het inzetten van kwalitatief lesmateriaal, door het intensief en betrokken begeleiden van onze leerlingen, en door adequate praktijktraining. 

We verzorgen opleidingen op maat, waarbij het goed mogelijk is om een individueel traject op maat te volgen.

Gekwalificeerde, gedreven (vak)docenten en zorgvuldige geselecteerde gastdocenten staan klaar om leerlingen te begeleiden tijdens de theorie- en praktijklessen, maar ook tijdens casussen of in het echte werkveld. Het is zelfs mogelijk om op sommige evenementen waar onze docenten aanwezig zijn mee te draaien, om ervaring op te doen. Onze studenten bouwen vaardigheden op, voor nu en in de toekomst. 

Het lesmateriaal van Dogs in Shape wordt verzorgd door Kynocompleet.

Sluit Menu